ВМРО ДПМНЕ: На таблата, Бујар Османи треба да напише „оставка“ или да ја прифати нашата подадена рака

Министерот Османи наместо да црта на табли, требаше да ја заврши својата работа и да упати остра … Продолжи со читање ВМРО ДПМНЕ: На таблата, Бујар Османи треба да напише „оставка“ или да ја прифати нашата подадена рака