ВМРО-ДПМНЕ: Извештајот на ЕК нотира дека Владата не спроведува доволно реформи, нема отчетност и вистински решенија

Извештајот го нотира и самоволието на претседателот на Собранието Талат Џафери и неодговорноста во Собранието, реагираат од … Продолжи со читање ВМРО-ДПМНЕ: Извештајот на ЕК нотира дека Владата не спроведува доволно реформи, нема отчетност и вистински решенија