ВМРО-ДПМНЕ до Нина Ангеловска: Дали ги извади своите пари од Еуростандард банка пред нејзиното пропаѓање?

ВМРО-ДПМНЕ преку соопштение до јавноста ја прашува министерката за финансии, Нина Ангеловска, дали таа ги извадила своите … Продолжи со читање ВМРО-ДПМНЕ до Нина Ангеловска: Дали ги извади своите пари од Еуростандард банка пред нејзиното пропаѓање?