ВМРО-ДПМНЕ бара нова специјална комисијата од експерти за заразни болести

Опозициската ВМРО-ДПМНЕ бара да се формира нова Комисија за заразни болести идејќи сметаат дека зголемениот број на … Продолжи со читање ВМРО-ДПМНЕ бара нова специјална комисијата од експерти за заразни болести