Владиниот советник за енергетика со двоен повик до граѓаните – ем да бидат спокојни, ем да штедат струја

Од една страна, советникот Виктор Андонов рече дека ,,финансиските средства се обезбедени, ликвидноста на АД ЕСМ е … Продолжи со читање Владиниот советник за енергетика со двоен повик до граѓаните – ем да бидат спокојни, ем да штедат струја