Владата „тајно“ ги утврди, Собранието експресно, со 48 гласа „за“ ги донесе измените на Кривичниот законик

На гласањето му претходеше жестока дебата во која доминираа острите критики на пратениците од редовите на опозциската … Продолжи со читање Владата „тајно“ ги утврди, Собранието експресно, со 48 гласа „за“ ги донесе измените на Кривичниот законик