Владата со задолженија за штедење струја – јавните објекти да ги исклучат декоративните светла, клима-уредите да се користат на минимум, уличните осветлувања да се намалат

Исклучување на декоративното осветлување на фасадите на јавните објекти и културните споменици, гаснење сијалици кога има доволно … Продолжи со читање Владата со задолженија за штедење струја – јавните објекти да ги исклучат декоративните светла, клима-уредите да се користат на минимум, уличните осветлувања да се намалат