Владата на Џорџа Мелони доби доверба и од Горниот дом на парламентот на Италија

Мелони го предводеше сојузот на конзервативните партии до победата на изборите на 25 септември и ќе ја … Продолжи со читање Владата на Џорџа Мелони доби доверба и од Горниот дом на парламентот на Италија