Владата молчи, Собранието ги игнорира, а ЕУ само делумно одговара на прашањата што ги отвори необичното писмо на амбасадорот на Австрија

„360 степени“ испрати прашања до владината прес-служба, а се обиде да го добие и претседателот на собраниската … Продолжи со читање Владата молчи, Собранието ги игнорира, а ЕУ само делумно одговара на прашањата што ги отвори необичното писмо на амбасадорот на Австрија