Владата ја разреши Сотирова-Бухова од в.д. директор на ДСЗИ

Разрешувањето на Сотирова-Бухова, како што стои во соопштението од Владата, е на нејзино барање За нов в.д … Продолжи со читање Владата ја разреши Сотирова-Бухова од в.д. директор на ДСЗИ