Владата го расчисти патот за избори на 5 јули, ако в сабота заврши вонредната состојба

Во случај, сепак, да биде продолжена вонредната состојба (за помалку од 14 дена) гласањето би се реализирало … Продолжи со читање Владата го расчисти патот за избори на 5 јули, ако в сабота заврши вонредната состојба