Владата ги објави фирмите што зеле пари од државата, а не им дале плати на работниците

Од Владата најавија дека ќе побараат Обвинителството да покрене постапка за утврдување кривична одговорност против одговорните лица … Продолжи со читање Владата ги објави фирмите што зеле пари од државата, а не им дале плати на работниците