Владата донесе уредба за ажурирање на избирачкиот список, Чулев гласал против

На седницата на Владата единствен кој гласал против оваа уредба бил министерот за внатрешни работи Наќе Чулев … Продолжи со читање Владата донесе уредба за ажурирање на избирачкиот список, Чулев гласал против