Владата демантира дека се разговарало за промена на знаме, грб или химна на државата

Владата ги демантира објавите за тоа дека наводно се разговарало за промена на знамето, грбот или химната … Продолжи со читање Владата демантира дека се разговарало за промена на знаме, грб или химна на државата