Влада: Задолжителен негативен ПЦР-тест за државјаните на Косово кои поминуваат низ земјата

Владата попладнево информираше дека ја прифатила препораката на Комисијата за заразни болести и на државјаните на Косово … Продолжи со читање Влада: Задолжителен негативен ПЦР-тест за државјаните на Косово кои поминуваат низ земјата