Влада: Скопјани ќе имаат парно, законот гарантира дејноста да се врши без прекин

Во овој момент се финализираат преговорите за регулирано производство на топлинска енергија, велат од Владата Граѓаните на … Продолжи со читање Влада: Скопјани ќе имаат парно, законот гарантира дејноста да се врши без прекин