Вкупно осум години затвор добија двајцата осомничени за грабнувањето на внукот на Љубе Бошкоски

„Согласно овие цитирани членови, судот првообвинетиот Виктор Милановски го осудува на казна затвор во траење од пет … Продолжи со читање Вкупно осум години затвор добија двајцата осомничени за грабнувањето на внукот на Љубе Бошкоски