Вкупно 673 позитивни и суспектни на ковид се лекуваат во болнички услови

Со последните податоци од Министерството за здравство, во болнички услови се лекуваат вкупно 673 пациенти кои се … Продолжи со читање Вкупно 673 позитивни и суспектни на ковид се лекуваат во болнички услови