Вкупно 368 оздравени од ковид денеска, најмногу во Скопје и Дебар

Според последната статистика на Министерството за здравство за состојбата со ковид, денеска има 368 оздравени пациенти. Од … Продолжи со читање Вкупно 368 оздравени од ковид денеска, најмногу во Скопје и Дебар