„Визер“ со мерки поради пандемијата – од 1 мај во авион само со маски

Екипажот и патниците да носат заштитни маски, да се одржува физичко растојание пред чекирање, како и при … Продолжи со читање „Визер“ со мерки поради пандемијата – од 1 мај во авион само со маски