(ВИДЕО) Зеленски им се обрати на шефовите на Г20 и ги презентираше условите за завршување на војната

Тој рече дека Русија мора да го потврди територијалниот интегритет на Украина, да ги повлече своите војници … Продолжи со читање (ВИДЕО) Зеленски им се обрати на шефовите на Г20 и ги презентираше условите за завршување на војната