(ВИДЕО) Заврши состанокот на комисија со Бугарија: Има мали чекори напред, разговорите продолжуваат

Прашањето за Гоце Делчев останува отворено до новата средба, што се планира да биде одржана до крајот … Продолжи со читање (ВИДЕО) Заврши состанокот на комисија со Бугарија: Има мали чекори напред, разговорите продолжуваат