(ВИДЕО) За малку избегната тепачка, во клинч Апасиев од Левица и Костовски од СДСМ

За малку беше избегнат сериозен инцидент во Собранието, откако пратениците Димитар Апасиев од Левица и Мартин Костовски … Продолжи со читање (ВИДЕО) За малку избегната тепачка, во клинч Апасиев од Левица и Костовски од СДСМ