(ВИДЕО) За колку дена ваделе лиценца другите ако фирма од надзорот над „Бехтел и Енка“ завршила работа за 4 дена?

Министерството за транспорт и врски, на нашето Барање за пристап до информации од јавен карактер, ни одговори … Продолжи со читање (ВИДЕО) За колку дена ваделе лиценца другите ако фирма од надзорот над „Бехтел и Енка“ завршила работа за 4 дена?