(ВИДЕО) Во живо на Фејсбук: Артан Груби гласаше само на парламентарните избори

Прашан од членовите на избирачкиот одбор дали ќе гласа за парламентарните избори и за вториот круг од … Продолжи со читање (ВИДЕО) Во живо на Фејсбук: Артан Груби гласаше само на парламентарните избори