(ВИДЕО) Владата бара од „Македонски телеком“ да не купува 5Г-опрема од кинески „Хуавеј“

Нашите претставници, уште пред неколку недели, кога првпат беше отворено ова прашање на седница на одборот на … Продолжи со читање (ВИДЕО) Владата бара од „Македонски телеком“ да не купува 5Г-опрема од кинески „Хуавеј“