(ВИДЕО) Црниот поток од „Русино“ што го зацрнува Гостивар

Ноќна смена на блокадата на патот што води кон депонијата „Русино“ кај Гостивар. Активистите на граѓанската иницијатива … Продолжи со читање (ВИДЕО) Црниот поток од „Русино“ што го зацрнува Гостивар