(ВИДЕО) Трагедија во Русија: Авион се урна врз станбен блок – Опожарена зграда

Руското Министерство за одбрана соопшти дека пилотите на авионот пријавиле пожар во моторот за време на полетување, … Продолжи со читање (ВИДЕО) Трагедија во Русија: Авион се урна врз станбен блок – Опожарена зграда