(ВИДЕО) Тензична комисиска седница во Собранието за законот за Академија за судии и обвинители

Спорно за опозицијата е тоа што, како што велат, законот за Академијата за судии и обвинители прво … Продолжи со читање (ВИДЕО) Тензична комисиска седница во Собранието за законот за Академија за судии и обвинители