(ВИДЕО) Снимка од регрутен центар во Русија: Зошто врескате како жени, сега сте во војска

Снимката е од една од салите во кои биле донесени млади момчиња за регрутација Видео кое се … Продолжи со читање (ВИДЕО) Снимка од регрутен центар во Русија: Зошто врескате како жени, сега сте во војска