(ВИДЕО) Скопјани преку „Мој град“ избраа три приоритетни проблеми кои одат на дневен ред на Советот

Платформата „Мој град“ е алатка на проектот „Зелен хуман град“ во кој учествуваат дванаесет локални граѓански здруженија, … Продолжи со читање (ВИДЕО) Скопјани преку „Мој град“ избраа три приоритетни проблеми кои одат на дневен ред на Советот