(ВИДЕО) Шаленберг: Западен Балкан е опкружен со земји членки на ЕУ и нема поевропски од овој регион

Шефот на австриската дипломатија, Александер Шаленберг, во вечерашното интервју за „360 степени“ вели дека Западен Балкан е … Продолжи со читање (ВИДЕО) Шаленберг: Западен Балкан е опкружен со земји членки на ЕУ и нема поевропски од овој регион