(ВИДЕО) Се урива покривот на концертната сала во Москва, најмалку 40 лица се убиени во терористичкиот напад

Прелиминарно, како резултат на терористичкиот напад во комплексот на концертната сала ‘Крокус’, во моментов има 40 мртви … Продолжи со читање (ВИДЕО) Се урива покривот на концертната сала во Москва, најмалку 40 лица се убиени во терористичкиот напад