(ВИДЕО) Руските сили ја гаѓаа нуклеарната централа Запорожје, погодена административната зграда, нема опасност од радијација

Меѓународната агенција за атомска енергија (МААЕ) објави дека разговарала со украинското раководство и ѝ било кажано дека … Продолжи со читање (ВИДЕО) Руските сили ја гаѓаа нуклеарната централа Запорожје, погодена административната зграда, нема опасност од радијација