(ВИДЕО) Рама на масовен собир ја прослави победата и подаде рака за помирување, а Баша го обвини за изборен масакр

На прославата присуствуваа голем број поддржувачи и како што може да се види од видеото, ретко кој … Продолжи со читање (ВИДЕО) Рама на масовен собир ја прослави победата и подаде рака за помирување, а Баша го обвини за изборен масакр