(ВИДЕО) Путин до нацијата: Силите на НАТО подготвуваат напад на Русија, што може да доведе до нуклеарен конфликт и до крај на човештвото

„Зборуваат дека Русија планира да ја нападне Европа, а ние самите знаеме дека тоа е глупост. Веќе … Продолжи со читање (ВИДЕО) Путин до нацијата: Силите на НАТО подготвуваат напад на Русија, што може да доведе до нуклеарен конфликт и до крај на човештвото