(ВИДЕО) Пуч во Судан, борбите продолжуваат, се слушаат експлозии и пукотници

Ројтерс јавува дека се слушаат пукотници во близина на штабот на армијата во центарот на градот, а … Продолжи со читање (ВИДЕО) Пуч во Судан, борбите продолжуваат, се слушаат експлозии и пукотници