(ВИДЕО) Протест против полициска бруталност во Битола: Да ставиме крај на неказнивоста

Протест против полициската бруталност се одржа денеска во Битола како реакција на видеото кое се ширеше по … Продолжи со читање (ВИДЕО) Протест против полициска бруталност во Битола: Да ставиме крај на неказнивоста