(ВИДЕО) Премиерот за ставовите на претседателот кон Бугарија: „Пендаровски не е политички искусен како Заев“

Од претседателскиот кабинет велат дека Пендаровски нема да ја коментира изјавата на Заев, кој, пак, во интервјуто … Продолжи со читање (ВИДЕО) Премиерот за ставовите на претседателот кон Бугарија: „Пендаровски не е политички искусен како Заев“