(ВИДЕО) Пратениците од власта да се вразумат, втор ден Собранието не може да почне да работи, реагира ВМРО-ДПМНЕ

Целата пратеничка група на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата ги повикуваат пратениците од мнозинството да престанат да си поигруваат … Продолжи со читање (ВИДЕО) Пратениците од власта да се вразумат, втор ден Собранието не може да почне да работи, реагира ВМРО-ДПМНЕ