(ВИДЕО) Пожар во Чешиново-Облешево: Петмина пожарникари, опколени од оган и чад, извлечени со хеликоптер на МВР

Како што објави ЦУК на „Фејсбук“, пожарот на територијата на општина Чешиново-Облешево и Пробиштипско е целосно изгаснат … Продолжи со читање (ВИДЕО) Пожар во Чешиново-Облешево: Петмина пожарникари, опколени од оган и чад, извлечени со хеликоптер на МВР