(ВИДЕО) Пожар кај фабриката ОХИС, затворен патот кон Драчево

Пожар во кругот на скопската фабрика ОХИС избувна попладнево. На терен се излезени и службеници на Министерството … Продолжи со читање (ВИДЕО) Пожар кај фабриката ОХИС, затворен патот кон Драчево