(ВИДЕО) Повеќе од 200 специјалци на косовската полиција влегоа во Северна Митровица

Министерот за внатрешни работи на Косово, Џелал Свечла вечерва на својот фејсбук-профил потврди дека во северот на … Продолжи со читање (ВИДЕО) Повеќе од 200 специјалци на косовската полиција влегоа во Северна Митровица