(ВИДЕО)Постизборен марш за демократија на Алијанса и Алтернатива

Повеќе стотици демонстранти, кои, како што може да се забележи, делумно се придржуваат до мерките за заштита … Продолжи со читање (ВИДЕО)Постизборен марш за демократија на Алијанса и Алтернатива