(ВИДЕО) Почна собирот на Србите во северниот дел на Митровица

Претходно беа одржани посебни седници во четири општини на северот на Косово на кои градоначалниците на Лепосавиќ, … Продолжи со читање (ВИДЕО) Почна собирот на Србите во северниот дел на Митровица