(ВИДЕО) По трет пат оштетен бугарскиот клуб во Охрид

Од СВР Охрид потврдуваат дека вечерва во 19:12 часот било пријавено оштетување на стакло на канцеларијата на … Продолжи со читање (ВИДЕО) По трет пат оштетен бугарскиот клуб во Охрид