(ВИДЕО) Пенов: Универзална сала целосно ќе биде преземена од Министерството за култура

Пенов и Костадиновска-Стојчевска добиле согласност од Арсовска за Министерството за култура целосно да ја преземе Универзална сала … Продолжи со читање (ВИДЕО) Пенов: Универзална сала целосно ќе биде преземена од Министерството за култура