(ВИДЕО) Османи, со сликовито објаснување на Преговарачката рамка, вели: Договорот со Бугарија не може да биде пречка на патот кон ЕУ

Во видеообјава, застанат пред табла со креда в рака, Османи ја објаснува Преговарачката рамка, со цел, како … Продолжи со читање (ВИДЕО) Османи, со сликовито објаснување на Преговарачката рамка, вели: Договорот со Бугарија не може да биде пречка на патот кон ЕУ