(ВИДЕО) Објавена видео-снимка од палењето на културниот центар „Иван Михајлов“ во Битола

На подолгата верзија од видео-снимката која пред два часа е објавена на Јутјуб-каналот на „Трибуна мк“ е … Продолжи со читање (ВИДЕО) Објавена видео-снимка од палењето на културниот центар „Иван Михајлов“ во Битола