(ВИДЕО) Објавен последниот разговор меѓу шефот на станицата и машиновозачот пред судирот на двата воза во Грција

Се верува дека шефот на станицата, без да знае за тоа, му дал на машиновозачот „зелено светло“ … Продолжи со читање (ВИДЕО) Објавен последниот разговор меѓу шефот на станицата и машиновозачот пред судирот на двата воза во Грција